Wandbekleding

Wandbekleding in onbehandeld teakhout. Smalle houtdelen voor een strakke, moderne look.

Wandbekleding

De houten wandbekleding van Lalegno

Muren spelen een toonaangevende rol in een interieur. Wil u eens iets anders dan behang of verf? Adentro biedt u een smaakvol alternatief: de houten wandbekleding van Lalegno.

Bij Lalegno wandbekleding worden op maat gezaagde houten blokjes samengevoegd tot tegels die een volledig nieuwe wandbekleding vormen. Omdat het totaaleffect zo belangrijk is, komt het erop aan de verschillende tegels zo te plaatsen dat de onderlinge overgangen onzichtbaar worden, net zoals de bevestiging aan de wand. Hoeken en neuzen worden met veel zin voor detail afgewerkt. De perfecte plaatsing van deze wandbekleding wordt door Adentro gegarandeerd.

Het resultaat is adembenemend prachtig en hoewel Lalegno wandbekleding enigszins aanleunt bij een stenen wandbekleding, is het eindresultaat toch helemaal anders. Alleen met hout kan deze aparte warme uitstraling verkregen worden en vormt uw wand een bijzonder interieurelement dat volledig in zijn omgeving past en er tegelijk in opgaat. Natuurlijk waken wij er over dat uw wand smaakvol op uw parketvloer of op andere bestaande elementen wordt afgestemd.

Lalegno wandbekleding bestaat in verschillende uitvoeringen en houtsoorten, naast teak zijn er nu ook de varianten in eik, notelaar, gekliefde eik en gekliefde notelaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Adentro verzorg úw stijlvolle binneninrichting van hoge kwaliteit, elegante soberheid en bovenal met een perfecte afwerking.

Adres

Brusselsesteenweg 342, 1980 Eppegem (Zemst)

Bel ons

0495 51 16 02
015 / 68 06 07

E-mail ons

info@adentro.be

Top