Sfeerhaarden

Onze sfeerhaarden zijn ecologisch, gemakkelijk en schoon in onderhoud.

Sfeerhaarden

Adentro staat voor mooie, stijlvolle en elegante interieurs, die een uitnodigende warmte uitstralen. Wij zijn ervan overtuigd dat hierbij de gezelligheid van een haardvuur niet mag ontbreken.
Met de Bioblaze haarden die Adentro aanbiedt kan iedereen genieten van de warmte van een echte vlam, zonder rook, zonder gas en zelfs zonder schoorsteen!
Wij richten ons op revolutionaire haarden waarvoor geen schoorsteen nodig is, genaamd bio-ethanol haarden. De Bio-Blaze ® open haarden en branders zijn allen gepatenteerde, geteste en goedgekeurde en perfect veilige producten. Bij zowel het renoveren van een bestaande open haard, nieuwbouw- en alle andere projecten, of wanneer u op zoek bent naar een “out-of-the-box” oplossing, bieden wij u een breed scala van innovatieve haarden.

De Bio-Blaze ® haarden werken op bio-ethanol brandstof, vereisen geen schouw en behoeven geen externe verbinding (gas of elektriciteit). Het ontwerp van de haarden is specifiek gemaakt voor zowel binnen- als buitengebruik en als decoratie. Hun natuurlijke gele vlammen creëren onmiddellijk een gezellige sfeer. In een appartement, huis, loft, op een balkon of in een tuin, kan men deze makkelijk plaatsen of installeren.

Sfeerhaarden

Onze bio-ethanolhaarden zijn eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. Er moeten geen houtblokken worden opgelegd, er is geen overblijvende as die moet worden verwijderd en er is geen gevaar voor uitspattende gloeiende sintels.

In tegenstelling tot het verbranden van hout, komen bij het branden van bio ethanol geen gevaarlijke dampen of kankerverwekkende stoffen vrij. Dit is de reden waarom er geen schoorsteen of afvoer nodig is. Wanneer u deze brandt, geeft dit enkel kleine hoeveelheden waterdamp en koolstofdioxide vrij. Geen vochtige muren of roet op uw plafonds, bio-ethanol is een schoon brandende vlam.
Kom een kijkje nemen naar ons model in de toonzaal om de haard in werking te zien! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen over de werking, het gebruik en het onderhoud.

Sfeerhaarden

Wall Mounted

Diamond-collectie

De Diamond- collectie is een afgeronde open haard die in elke kamer- grootte past. Of uw interieur nu modern of klassiek is, de stijl van deze open haard is tijdloos en zal passen bij verschillende soorten interieurs. Dit model is beschikbaar in twee verschillende kleuren: zwart of roestvrij staal.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Deze open haard kan worden gemonteerd op bijna elk type muur, zowel gips, steen, beton als hout. De diamond is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal met geïntegreerde hittebestendige isolatie, een montage systeem en kan optioneel met getemperd glas vooraan uitgerust worden.

Bio-Blaze® biedt twee versies van dit model aan. Diamond I is uitgerust met drie gietijzeren branders die drie individuele vlammen geven. U kunt ervoor kiezen om deze apart te doen branden. Diamond II is uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die een elegante en rustgevende vlam zal brengen. In beide versies is de vlam makkelijk te doven, met behulp van de bijgevoegde dover (Diamond I) of door het sluiten van de klep (Diamond II). Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, witte keien, en handleiding.

Square-collectie

De Square collectie is een prachtige oplossing voor het centrale punt van uw huis, de lobby van een hotel of restaurant. Het panoramische ontwerp voegt elegantie en stijl aan de ruimte toe en brengt een opmerkelijke warmte en sfeer.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Deze open haard kan worden gemonteerd op bijna elk type muur, zowel gips, steen, beton als hout. De Square is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal en gepoederlakt staal met geïntegreerde hittebestendige isolatie, een montage systeem en kan optioneel met een getemperd glas vooraan uitgerust worden. Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Square uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zal zorgen. De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, witte keien, en handleiding.

Naast het model “Square-Vertical”, omvat deze collectie de modellen “Square Small” (I en II) “Square Large” (I en II) en Square XL (I en II).

Elke van deze modellen heeft telkens 2 versies (I en II) die gekenmerkt worden door volgende eigenschappen.

Versie I is uitgerust met kleinere individuele geborstelde roestvrij stalen branders van zeer hoge kwaliteit. Deze versie biedt u kleinere individuele vlammen, waardoor u kunt beslissen welk stijl u verkiest.

Versie II is uitgerust met geborstelde roestvrij stalen verstelbare branders van zeer hoge kwaliteit.

In beide versies kan de vlam gemakkelijk gedoofd worden, hetzij met behulp van de bijgeleverde dover (versie I) of door het sluiten van de klep (versie II).

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, witte keien, en handleiding.

Velona

Het pure en eenvoudige ontwerp van de Velona stemt overeen met elk interieur, of het nu in klassieke of moderne stijl is. Deze open haard zal de perfecte vlam geven die voor elke ruimte een toegevoegde waarde is. Het hittebestendige zwarte glas geeft deze haard een unieke stijl. Het weerspiegelt de vlam en reflecteert de warmte. Voeg witte keien of keramisch decoratief hout toe rond de brander en dit zal de Velona de look en het gevoel van een echte open haard geven.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Deze open haard kan worden gemonteerd op bijna elk type muur, zowel gips, steen, beton als hout. De Velona is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal met zowel voor- als achteraan een hittebestendige glasplaat. Net als alle andere Bio-Blaze ®-producten, is de Velona uitgerust met een hoge kwaliteits geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander die voor een elegante en rustgevende vlam zal zorgen.
De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven.
Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, witte keien en handleiding.

Qwara

Deze klassieke ronde Qwara, is een wandhaard die in de meeste interieurs zal passen. Een zeer aangename sfeer wordt gecreëerd door het plaatsen van dit toestel in eender welke ruimte. De opmerkelijke vlam die deze haard geeft zal direct sfeer toevoegen aan elke omgeving. Dit model is standaard beschikbaar in twee kleuren: zwart of wit.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Deze open haard kan worden gemonteerd op bijna elk type muur, zowel gips, steen, beton als hout. De Qwara is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal met geïntegreerde hittebestendige isolatie en getemperd glas voor extra beveiliging.

Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Qwara uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zal zorgen. De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, witte keien en handleiding.

Columbus

Creëer een serene en boeiende omgeving door het plaatsen van deze wandhaard. De Colombus zal een originele en warme sfeer creëren in alle decors. U kunt het hele jaar door genieten van de sfeer en de warmte met dit toestel. De Colombus is standaard verkrijgbaar in twee kleuren: zwart of wit.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Deze open haard kan worden gemonteerd op bijna elk type muur, zowel gips, steen, beton als hout. De Columbus is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal met geïntegreerde hittebestendige isolatie en getemperd glas voor extra beveiliging.

 Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Columbus uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zal zorgen. De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, witte keien en handleiding.

Free-standing

Retro

Het moderne ontwerp van de Retro, met zijn afgeronde hoeken en strak design, zorgt voor een zacht en toch treffende uitstraling. De hele structuur is elegant en evenwichtig. Dit toestel zal voor een verrassend, aangenaam effect zorgen in ieder interieur, de lobby van een hotel of restaurant.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst tegen de muur of gemakkelijk verplaatst kan worden..

De Retro is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal en heeft een getemperd glas voor een groter gevoel van veiligheid. Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Retro uitgerust met een hoge kwaliteit geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander die voor een elegante en rustgevende vlam zal zorgen.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de brander simpelweg dicht te schuiven. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Veniz

De Veniz is een zuiver poëtisch ontwerp geïnspireerd door "de traditionele Venetiaanse gondel". Deze vrijstaande open haard kan worden gebruikt als een inzetmodel in uw haard, als een centraal geplaatst model gecombineerd met het glas of bv. rond een zwembad. Het is ideaal voor elke ruimte, zowel binnen als buiten. Gebruik deze haard in de winter als verwarming en in de zomer bij het zwembad of in de veranda om een bepaalde stijl weer te geven.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op de vloer of op een laag meubel.

De Veniz is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal en kan gebruikt worden in combinatie met het optionele glas voor nog meer veiligheid.

Net als alle andere Bio-Blaze ®-producten, is de Veniz uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zorgt.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Qube

De Qube is een zeer elegante en esthetische open haard. Het eenvoudige rechtlijnige ontwerp maakt het veelzijdig voor ieder decor, voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit model komt het beste tot zijn recht centraal geplaatst zodat de vlam langs beide kanten zichtbaar is. Dit toestel zal voor een verrassend en aangenaam effect zorgen in elk interieur, de lobby van een hotel of restaurant.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die tegen de muur kan worden geplaatst of makkelijk verplaatst kan worden naar iedere kamer dankzij zijn vier geïntegreerde wielen.

Deze haard is leverbaar in 2 verschillende maten (Small en Large), zodoende het best aan uw behoeftes te voldoen.

De Qube is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal en heeft getemperd glas aan beide kanten, voor nog meer veiligheid. Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Qube uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zal zorgen.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Column

De Column is zowel een indoor als outdoor open haard. Het is de eerste in zijn genre. Complimenteer uw interieur, de ingang van uw huis of uw achtertuin met de Column. Dit is een geweldige manier om uw buitenleven uit te breiden alsook deze tot zijn recht te laten komen in uw interieur. Deze open haard zal voor een gevoel van ontspanning zorgen en een moderne toets geven met zijn hedendaagse witte of zwarte kleur.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst tegen de muur of gemakkelijk verplaatst kan worden dankzij zijn 4 geïntegreerde wielen.

Deze haard is leverbaar in 2 verschillende maten (Small en Large), zodoende het best aan uw behoeftes te voldoen.

De Column is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal en het getemperde glas zorgt voor nog meer veiligheid.

Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Column uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zorgt.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Orlando

Het moderne ontwerp van de Orlando, met zijn afgeronde hoeken en strak design, zorgt voor een zacht en toch treffende uitstraling. De hele structuur is elegant en evenwichtig. Dit model komt het best tot zijn recht centraal geplaatst zodat de vlam langs beide kanten zichtbaar is. Dit toestel zal voor een verrassend, aangenaam effect zorgen in ieder interieur, de lobby van een hotel of restaurant.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst tegen de muur of gemakkelijk verplaatst kan worden naar iedere kamer dankzij zijn vier geïntegreerde wielen.

De Orlando is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal en heeft getemperd glas aan beide kanten, voor een groter gevoel van veiligheid. Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Orlando uitgerust met een hoge kwaliteit geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander die voor een elegante en rustgevende vlam zal zorgen.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter en een handleiding.

Valetta (Large)

Het verfijnde en aparte ontwerp van de Valetta Large zal uw interieur verfraaien en brengt de sfeer van een vuur in elke kamer. Dit model kan worden geplaatst op een stabiele ondergrond, zowel binnen als buiten. Het eenvoudige en elegante ontwerp zorgt voor de zuiverheid van de vlam. Door het zeer grote gemak waarmee de Valetta Large te verplaatsen is, kunt u waar u ook maar wenst, genieten van de vlam van een moderne open haard.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op een stabiele ondergrond. De Valetta Large is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal, en bevat twee stukken getemperd glas voor nog meer veiligheid en is uitgerust met 4 viltjes onderaan om u ondergrond te beschermen.

De Valetta Large is verkrijgbaar in 2 versies, nl. Deze met een hoge beglazing (High Glass) en deze met een lage beglazing (Low Glass).
Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Valetta Large uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen brander van zeer hoge kwaliteit die u een elegante en rustgevende vlam zal brengen. De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Keops

De Keops is een puur, driehoekig ontwerp geïnspireerd op "De Grote Piramide van Cheops". Deze vrijstaande open haard kan zowel worden geplaatst op de vloer als op een lage koffietafel of meubel. Deze is ideaal voor kleinere ruimtes waar men niet kan opteren voor een groot model. Er zijn talloze manieren om te genieten van de vlam van een moderne open haard door deze te plaatsen waar u maar wilt, zowel binnen als buiten.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op de vloer of op een laag meubel. De Keops is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal, heeft getemperd glas voor nog meer veiligheid en 4 viltjes om u ondergrond te beschermen. Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Keops uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zorgt. De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Table Fireplaces

Odhin

Het verfijnde en aparte ontwerp van de Odhin zal uw interieur verfraaien en brengt de sfeer van een vuur in elke kamer. Ideaal voor kleine ruimtes. Dit model kan worden geplaatst op een stabiele ondergrond, zowel binnen als buiten. Het eenvoudige en elegante ontwerp zorgt voor de zuiverheid van de vlam. Door het zeer grote gemak waarmee de Odhin te verplaatsen is, kunt u waar u ook maar wenst, genieten van de vlam van een moderne open haard.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op een tafel of een stabiele ondergrond.

De Odhin is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal, en bevat twee stukken getemperd glas voor nog meer veiligheid.

Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Odhin uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen brander van zeer hoge kwaliteit die u een elegante en rustgevende vlam zal brengen.

De vlam is gemakkelijk te doven met de bijgeleverde dover.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Fynn

De Fynn is een zeer elegante en esthetische open haard. Het eenvoudige rechtlijnige ontwerp maakt het veelzijdig voor ieder decor, voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit model komt het beste tot zijn recht centraal geplaatst zodat de vlam langs beide kanten zichtbaar is. Door het zeer grote gemak waarmee de Valetta te verplaatsen is, kunt u waar u ook maar wenst, genieten van de vlam van een moderne open haard.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op een tafel of een stabiele ondergrond.

De Fynn is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal, en bevat twee stukken getemperd glas voor nog meer veiligheid.

Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Fynn uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen brander van zeer hoge kwaliteit die u een elegante en rustgevende vlam zal brengen.

De vlam is gemakkelijk te doven met de bijgeleverde dover.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter en handleiding.

Keops

De Keops is een puur, driehoekig ontwerp geïnspireerd op "De Grote Piramide van Cheops". Deze vrijstaande open haard kan zowel worden geplaatst op de vloer als op een lage koffietafel of meubel. Deze is ideaal voor kleinere ruimtes waar men niet kan opteren voor een groot model. Er zijn talloze manieren om te genieten van de vlam van een moderne open haard door deze te plaatsen waar u maar wilt, zowel binnen als buiten.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op de vloer of op een laag meubel. De Keops is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal, heeft getemperd glas voor nog meer veiligheid en 4 viltjes om u ondergrond te beschermen. Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Keops uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zorgt. De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Insert Table

Maak uw eigen ontwerp/project met de Bio-Blaze® Insert Table. Dit model kan in eender welk hittebestendig materiaal geplaatst worden. Optimaliseer en verbeter eender welke ruimte zowel binnen als buiten met de warmte van de Insert Table. Door het getemperde glas kun u genieten in alle veiligheid. Laat uw creativiteit de vrije loop met dit toestel.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Deze open haard kan worden geïnstalleerd in alle hittebestendige materialen zoals staal, beton of bakstenen constructies, evenals in materialen geproduceerd uit gerecycleerd brandwerend hout of hittebestendig hout (klasse A of B).

De Insert Table is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit model heeft 4 getemperde stukken glas voor nog meer veiligheid.

Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Insert Table uitgerust met een hoge kwaliteit geborstelde roestvrij staal verstelbare brander die u een elegante en rustgevende vlam zal brengen.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de brander simpelweg dicht te schuiven met de bijgeleverde hendel.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter,en handleiding.

Lisboa

De stijlvolle Lisboa is de perfecte draagbare open haard voor zowel binnen- als buitenshuis. Op een koffietafel, eettafel of in uw tuin is de Lisboa geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Dit is een geweldige manier om te genieten van de vlam van een moderne open haard op welke plaats dan ook.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op een tafel of een stabiel oppervlak. De Lisboa is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal en bevat 4 stukken getemperd glas voor nog meer veiligheid. Deze haard is tevens uitgerust met 4 viltjes onderaan om u ondergrond te beschermen. Net als alle andere Bio-Blaze ®-producten, is de Lisboa uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen brander van zeer hoge kwaliteit die u een elegante en rustgevende vlam zal brengen. De vlam is gemakkelijk te doven met de bijgeleverde hendel. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Valetta

Het verfijnde en aparte ontwerp van de Valetta zal uw interieur verfraaien en brengt de sfeer van een vuur in elke kamer. Ideaal voor kleine ruimtes. Dit model kan worden geplaatst op een stabiele ondergrond, zowel binnen als buiten. Het eenvoudige en elegante ontwerp zorgt voor de zuiverheid van de vlam. Door het zeer grote gemak waarmee de Valetta te verplaatsen is, kunt u waar u ook maar wenst, genieten van de vlam van een moderne open haard.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op een tafel of een stabiele ondergrond.

De Valetta is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal, en bevat twee stukken getemperd glas voor nog meer veiligheid en is uitgerust met 4 viltjes onderaan om u ondergrond te beschermen.

Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Valetta uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen brander van zeer hoge kwaliteit die u een elegante en rustgevende vlam zal brengen.

De vlam is gemakkelijk te doven met de bijgeleverde dover.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Pipes Mini

De Pipes Mini is een verfijnde open haard bestaande uit roestvrij staal die zowel binnenshuis als buitenshuis kan worden gebruikt. Deze modellen zijn geïnspireerd op een gemoderniseerde "Olympische Romeinse toorts" en zijn een adembenemend en uniek idee om sfeer te scheppen op een terras, in een tuin, aan een zwembad of om een outdoor evenement te doen “oplichten”.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die op de tafel geplaatst wordt. De Pipes Mini zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

De Pipes Mini zijn voorzien van drie branders die drie individuele vlammen zullen geven. U kunt ervoor kiezen om deze apart te doen branden.

De vlam is gemakkelijk te doven met de bijgeleverde dover.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Outdoor fireplaces

Column

De Column is zowel een indoor als outdoor open haard. Het is de eerste in zijn genre. Complimenteer uw interieur, de ingang van uw huis of uw achtertuin met de Column. Dit is een geweldige manier om uw buitenleven uit te breiden alsook deze tot zijn recht te laten komen in uw interieur. Deze open haard zal voor een gevoel van ontspanning zorgen en een moderne toets geven met zijn hedendaagse witte of zwarte kleur.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst tegen de muur of gemakkelijk verplaatst kan worden dankzij zijn 4 geïntegreerde wielen.

Deze haard is leverbaar in 2 verschillende maten (Small en Large), zodoende het best aan uw behoeftes te voldoen.

De column is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal en het getemperde glas zorgt voor nog meer veiligheid.

Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Column uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zorgt.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Veniz

De Veniz is een zuiver poëtisch ontwerp geïnspireerd door "de traditionele Venetiaanse gondel". Deze vrijstaande open haard kan worden gebruikt als een inzetmodel in uw haard, als een centraal geplaatst model gecombineerd met het glas of bv. rond een zwembad. Het is ideaal voor elke ruimte, zowel binnen als buiten. Gebruik deze haard in de winter als verwarming en in de zomer bij het zwembad of in de veranda om een bepaalde stijl weer te geven.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op de vloer of op een laag meubel.

De Veniz is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal en kan gebruikt worden in combinatie met het optionele glas voor nog meer veiligheid.

Net als alle andere Bio-Blaze ®-producten, is de Veniz uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zorgt.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Lisboa

De stijlvolle Lisboa is de perfecte draagbare open haard voor zowel binnen- als buitenshuis. Op een koffietafel, eettafel of in uw tuin is de Lisboa geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Dit is een geweldige manier om te genieten van de vlam van een moderne open haard op welke plaats dan ook.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op een tafel of een stabiel oppervlak. De Lisboa is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal en bevat 4 stukken getemperd glas voor nog meer veiligheid. Deze haard is tevens uitgerust met 4 viltjes onderaan om u ondergrond te beschermen. Net als alle andere Bio-Blaze ®-producten, is de Lisboa uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen brander van zeer hoge kwaliteit die u een elegante en rustgevende vlam zal brengen. De vlam is gemakkelijk te doven met de bijgeleverde hendel. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Pipes

De Pipes is een verfijnde open haard bestaande uit roestvrij staal die zowel binnenshuis als buitenshuis kan worden gebruikt. Deze modellen zijn geïnspireerd op een gemoderniseerde "Olympische Romeinse toorts" en zijn een adembenemend en uniek idee om sfeer te scheppen op een terras, in een tuin, aan een zwembad of om een outdoor evenement te doen “oplichten”. De Pipes zijn verkrijgbaar in drie maten: Large, Small en Mini.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die op de tafel geplaatst wordt. De Pipes is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

De Pipes is voorzien van drie branders die drie individuele vlammen zullen geven. U kunt ervoor kiezen om deze apart te doen branden.

De vlam is gemakkelijk te doven met de bijgeleverde dover.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Single Pipe

De Single Pipe is een verfijnde open haard bestaande uit roestvrij staal die zowel binnenshuis als buitenshuis kan worden gebruikt. Deze modellen zijn geïnspireerd op een gemoderniseerde "Olympische Romeinse toorts" en zijn een adembenemend en uniek idee om sfeer te scheppen op een terras, in een tuin, aan een zwembad of om een outdoor evenement te doen “oplichten”. De Single Pipe is verkrijgbaar in twee versies: met een driehoekige voet of met een ronde voet.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die op de tafel geplaatst wordt. De Single Pipe  is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

De vlam is gemakkelijk te doven met de bijgeleverde dover.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Valetta (Large)

Het verfijnde en aparte ontwerp van de Valetta Large zal uw interieur verfraaien en brengt de sfeer van een vuur in elke kamer. Dit model kan worden geplaatst op een stabiele ondergrond, zowel binnen als buiten. Het eenvoudige en elegante ontwerp zorgt voor de zuiverheid van de vlam. Door het zeer grote gemak waarmee de Valetta Large te verplaatsen is, kunt u waar u ook maar wenst, genieten van de vlam van een moderne open haard.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst op een stabiele ondergrond. De Valetta Large is gemaakt van hoogwaardig gepoederlakt staal, en bevat twee stukken getemperd glas voor nog meer veiligheid en is uitgerust met 4 viltjes onderaan om u ondergrond te beschermen.

De Valetta Large is verkrijgbaar in 2 versies, nl. Deze met een hoge beglazing (High Glass) en deze met een lage beglazing (Low Glass). Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Valetta Large uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen brander van zeer hoge kwaliteit die u een elegante en rustgevende vlam zal brengen. De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven. Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Cortenstaal Column (Large)

De Column is zowel een indoor als outdoor open haard. Complimenteer uw interieur, de ingang van uw huis of uw achtertuin met de Column. Dit is een geweldige manier om uw buitenleven uit te breiden alsook deze tot zijn recht te laten komen in uw interieur.

Mooi en praktisch, Corten staal is een uitstekend materiaal.

Corten staal is een corrosiebestendig staal, dat niet gecoat moet worden en een buitenlaag patina ontwikkelt. Deze patina beschermt het staal tegen extra corrosie. In plaats van het metaal te ruïneren, dient het roest eigenlijk om het Corten staal te beschermen tegen verdere corrosie.

Cortenstaal past eigenlijk in elke tuin, van modern tot klassiek. Constructies met Cortenstaal krijgen de roodachtige, oranje kleur van roest.  Door verdere blootstelling aan de omgeving, ontwikkelen de staalplaten een dieprood patina die veel mensen aanspreekt.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst tegen de muur of gemakkelijk verplaatst kan worden dankzij zijn 4 geïntegreerde wielen.

De column is gemaakt van hoogwaardig Cortenstaal en het getemperde glas zorgt voor nog meer veiligheid.

Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Cortenstaal Column uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zorgt.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Retro

Het moderne ontwerp van de Retro, met zijn afgeronde hoeken en strak design, zorgt voor een zacht en toch treffende uitstraling. De hele structuur is elegant en evenwichtig. Dit toestel zal voor een verrassend, aangenaam effect zorgen in ieder interieur en kan ook buitenshuis worden geïnstalleerd.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

 Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst tegen de muur of gemakkelijk verplaatst kan worden..

De Retro is gemaakt van hoge kwaliteit gepoederlakt staal en heeft een getemperd glas voor een groter gevoel van veiligheid. Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Retro uitgerust met een hoge kwaliteit geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander die voor een elegante en rustgevende vlam zal zorgen.


De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Corten Steel Fireplaces

Cortenstaal Square

De Cortenstaal Square collectie is een prachtige oplossing voor het centrale punt van uw huis, de lobby van een hotel of restaurant. Bio-Blaze® biedt u verschillende afmetingen van deze wandhaard om bij uw interieur aan te sluiten. Dit model heeft een mooie, geometrische en verfijnde vormgeving, die aan uw huis een moderne stijl geeft!

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Deze open haard kan worden gemonteerd op bijna elk type muur, zowel gips, steen, beton als hout. De Square is gemaakt van hoge kwaliteit Corten staal, een montage systeem en kan optioneel met een getemperd glas vooraan uitgerust worden.

Bio-Blaze® biedt twee versies van dit model aan:

De Square I is uitgerust met kleinere individuele geborstelde roestvrij stalen branders van zeer hoge kwaliteit. Deze versie biedt u kleinere individuele vlammen, waardoor u kunt beslissen welk stijl u verkiest.

Square II is uitgerust met geborstelde roestvrij stalen verstelbare branders van zeer hoge kwaliteit.

In beide versies kan de vlam gemakkelijk gedoofd worden, hetzij met behulp van de bijgeleverde dover (Square I) of door het sluiten van de klep (Square II).

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, witte keien, en handleiding.

Cortenstaal Qube (Small)

Deze Corten staal Qube is een zeer elegante en esthetische open haard. Dit model komt het beste tot zijn recht centraal geplaatst zodat de vlam langs beide kanten zichtbaar is.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die tegen de muur kan worden geplaatst of makkelijk verplaatst kan worden naar iedere kamer dankzij zijn vier geïntegreerde wielen.

Deze Qube is gemaakt van hoge kwaliteit Corten staal en heeft getemperd glas aan beide kanten, voor nog meer veiligheid. Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Qube uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zal zorgen.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Corten steel Qube

Cortenstaal Column (Large)

De Column is zowel een indoor als outdoor open haard. Complimenteer uw interieur, de ingang van uw huis of uw achtertuin met de Column. Dit is een geweldige manier om uw buitenleven uit te breiden alsook deze tot zijn recht te laten komen in uw interieur.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Dit is een vrijstaande open haard die kan worden geplaatst tegen de muur of gemakkelijk verplaatst kan worden dankzij zijn 4 geïntegreerde wielen.

De column is gemaakt van hoogwaardig Cortenstaal en het getemperde glas zorgt voor nog meer veiligheid.

Net als alle andere Bio-Blaze® producten, is de Cortenstaal Column uitgerust met een geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander van zeer hoge kwaliteit die voor een elegante en rustgevende vlam zorgt.

De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter, en handleiding.

Corten steel Column

Burners & Accessories

Design Table

Met de Design Table kunt u uw haard makkelijk omzetten in een schoon brandend systeem. Plaats enkel het toestel in uw open haard, waarbij u kunt kiezen voor een traditionele of modernere look. De Bio-Blaze® Design Table is perfect voor warmte en sfeer te brengen in iedere willekeurige ruimte.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

De Design Table kan gebruikt worden in een bestaande open haard of eender waar geplaatst worden om u warmte en sfeer te brengen. Het toestel is afgewerkt in zwarte poederlak en heeft een inhoud van 1½L waarmee het tot 6 uren brandt.

Net als alle andere Bio-Blaze ®-producten, is de Design Table uitgerust met een hoge kwaliteit geborstelde roestvrij stalen verstelbare brander die u een elegante en rustgevende vlam zal brengen. De vlam kan makkelijk worden gedoofd door de klep van de brander simpelweg dicht te schuiven.

Burners

Als u aan het renoveren bent of een nieuwe woning bouwt en u wenst een open haard in te bouwen die geen schoorsteen of afvoer benodigd dan kan u simpelweg gebruiken maken van één van onze bio-ethanol branders die u een schoon brandend systeem bieden zonder de vereisten voor een gas- of houthaard.

Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

De Bio-Blaze ® branders worden gemaakt van hoge kwaliteit 304 roestvrij staal en hebben een levenslange duurzaamheid. Ze zijn leverbaar in verschillende maten en types (waaronder 2L-2QTS, 2L-2QTS Insert, 5L-5QTS, 5L-5QTS Insert, 31cm 12” Insert, 38cm 15” Insert, 40cm 16”, 40cm 16” Insert, 60cm 23,5”, 60cm 23,5” Insert, 80cm 31,5”, 80cm 31,5” Insert, 100cm 39”, 100cm 39” Insert, 120cm 47” en 120cm 47” Insert). De brandtijd zal afhangen van de gebruikte hoeveelheid vloeistof en de stand van de schuifslede. Ze zijn allemaal voorzien van een instelbare vlam zodat u de hoogte van de vlam, de verbruikskosten en de warmte die wordt vrijgegeven kan bepalen.

De Bio-Blaze ® branders worden meestal geïntegreerd in een bestaande open haard. Plaats eenvoudig de brander in uw haard in de plaats van het hout. De brander kan niet gebruikt worden in decoratieve open haarden of geplaatst worden op andere niet-hittebestendige oppervlaktes. Voor dit soort gebruik is de optionele Fuego box vereist. De Bio-Blaze ® branders worden door vele architecten en interieurspecialisten in hun projecten gebruikt en worden beschouwd als zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Alle accessoires worden bijgeleverd waaronder een trechter,en handleiding.

Insert Boxes for Burners

De Insert box kan in een bestaande open haard geplaatst worden of op iedere ondergrond om warmte en sfeer creëren in elke ruimte.  De Insert box wordt standaard in zwarte poederlak geleverd en is beschikbaar voor de 60 cm, 80cm, 100cm en 120cm branders. 

Insert box for Burner

Insert Table Box

Deze Box is geschikt om de “insert table” in te plaatsen. Dmv deze box kunt u de insert table verplaatsen naar waar u maar wil, binnenshuis, in de tuin, terras etc... Geschikt voor hotels, restaurants en evenementen.

Black Box

Bio-Blaze ® biedt u deze optionele box aan voor de perfecte afwerking van uw open haard. Wanneer u de 2l. Bio-Blaze ® brander  integreert in uw bestaande open haard, kan deze black box cover over de bloc brander heen geplaatst worden. Dit zal uw haard nog meer stijl geven. De “black box” heeft twee openingen, één voor de vlam en één om de brander te regelen en te doven. Dit product is enkel en alleen van toepassing en beschikbaar voor de 2l bloc brander.

Fuego Box

De Fuego box kan in een bestaande open haard geplaatst worden of op iedere ondergrond om warmte en sfeer creëren in elke ruimte.  De Fuego Box wordt standaard in zwarte of wit poederlak geleverd en is beschikbaar voor 2l en 2L insert branders en voor 60 cm, 80cm en 1m branders. Als u de brander integreert in uw bestaande open haard en geen decoratieve accessoires zoals keramisch hout of sierkeien gebruikt, zal de Fuego Box hier een alternatief voor bieden door zijn strakke en eenvoudige design. Het geeft u tevens de mogelijkheid de brander veilig en makkelijk te verplaatsten. De Fuego-Box is ook verkrijgbaar in Cortenstaal materiaal voor 2L branders.

Decoratieve witte keien

Bio-Blaze® biedt u de hoogste kwaliteit, hittebestendige decoratieve keien om uw haard mee af te werken. Deze stenen zijn geschikt voor alle bio-ethanol haarden en geven u de mogelijkheid om uw haard af te werken. Net als alle andere decoratieve accessoires worden deze geplaatst rond de vlammen om zo een mooi esthetisch geheel te vormen. Zorg ervoor het vuur niet gehinderd wordt door de houtblokken of keien.

Decoratieve witte keien

Decoratieve houtset

Bio-Blaze® biedt u een hoogwaardige, hittebestendige ( tot 1000 °C) keramische decoratieve hout set aan die uw open haard compleet zal maken. Deze zijn handgemaakt, hebben een realistische hout- structuur en zijn geschikt voor alle bio ethanol haarden.

Net als alle andere decoratieve accessoires worden de houtblokken geplaatst rond de vlammen om zo een mooi esthetisch geheel te vormen. Zorg ervoor dat de houtblokken het vuur niet hindert of verstikt.

Decoratieve glazen stenen

Bio-Blaze® biedt u hoge kwaliteits glas stenen aan. Deze stenen zijn bestemd voor decoratief gebruik en kunnen geleverd worden in de kleur naar keuze om uw haard mee af te werken.

Net als alle andere decoratieve accessoires worden de glas stenen geplaatst rond de vlammen om zo een mooi esthetisch geheel te vormen. Zorg ervoor dat het vuur niet gehinderd wordt door de stenen.

Bio-ethanol

Bio-ethanol is een hernieuwbare energiebron die bekomen wordt uit de gisting van suiker of zetmeel van tarwe, suikerbieten, rode biet, en alle suikers of zetmeel waarvan alcoholische dranken gemaakt kunnen worden. Ethanol wordt gebruikt als brandstof voor bio-ethanol open haarden. Daar ze geen schoorsteen of afvoer vereisen, zijn bio-ethanol open haarden vaak een 'groen' alternatief in nieuwe huizen en een perfectie keuze in appartementen waar geen schoorsteen aanwezig is.

Bio-ethanol

Maak een vrijblijvende afspraak

Adentro verzorg úw stijlvolle binneninrichting van hoge kwaliteit, elegante soberheid en bovenal met een perfecte afwerking.

Adres

Brusselsesteenweg 342, 1980 Eppegem (Zemst)

Bel ons

0495 51 16 02
015 / 68 06 07

E-mail ons

info@adentro.be

Top