Raamdecoratie

In de toonzaal krijgt u een uitgebreide kijk op een waaier aan gordijnen en zonwering.

Raamdecoratie

Adentro biedt u een uitgebreid assortiment aan gordijnen en zonwering, samengesteld met grote aandacht voor zowel esthetiek als kwaliteit.
Door de grote verscheidenheid aan raamdecoratiemogelijkheden slagen wij erin telkens een mooi evenwicht te creëren tussen kleurschakeringen en lichtinval en dit voor elk type interieur. Strak, trendy, vernieuwend, eigentijds, of klassiek, ... voor elke stijl bieden wij een unieke oplossing in de vorm van elegante gordijnen met bijpassende ingenieuze ophangsystemen.

Rolgordijnen

Uw raamdecoratie bepaalt mee de stijl van uw interieur en moet gebruiksvriendelijk zijn. Wilt u bovendien snel kunnen switchen tussen licht en donker, zonlicht en sfeer? Duik dan zeker in ons enorme aanbod aan rolgordijnen!
Rolgordijnen combineren een strakke afwerking en hoog bedieningsgemak met een uitgebreide keuze aan stoffen, kleuren en dessins. Dit product geeft uw interieur een strakke designlook en koude of warme bruggen worden vermeden. Onze verduisterende rolgordijnen houden het daglicht buiten en brengen een aangename sfeer in uw woonkamer. De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is. Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen. Elk rolgordijn is verkrijgbaar met kettingbediening of gemotoriseerd en gaat tot 6m breed of hoog. Adentro staan garant voor origineel kleuradvies, vakkundige opmeting en een precieze plaatsing.

Duo Rolgordijnen

U wilt spelen met licht en tegelijk de inkijk in uw woning beperken? Dan is een duo–rolgordijn de geknipte raamdecoratie voor u. Dit gordijn combineert twee lagen stof met afwisselend gesloten en transparante banden, die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Afhankelijk van hun positie verandert de lichtinval, de hoeveelheid inkijk en het effect op uw interieur. Dit verduisterende rolgordijn heeft een cassette en wordt perfect op maat gemaakt. De stofkleur, cassette kleur, ketting, kettingzijde en type koordgewicht kunnen gekozen worden. Geen enkele andere vorm van raamdecoratie biedt zoveel opties in één gordijn. Ideaal wanneer uw ruimte beperkt is.

Comfort tip!
Duo-rolgordijnen kunnen automatisch worden bediend. Ook hier hebt u verschillende opties: elektrische duo-gordijnen met een schakelaar, met afstandsbediening of met een batterijmotor.

3D Rolgordijnen

Kies voor unieke elegantie en onmiskenbare functionaliteit met 3D rolgordijnen. Een 3D-rolgordijn (ook Silhouettes genoemd) is een horizontale jaloezie omhuld in een voile. De combinatie van de hedendaagse lamellen met de voile zorgt voor een hedendaagse sfeer met een delicate elegantie. Dit product is dan ook ideaal om je leefwereld een chique en geraffineerde uitstraling te geven.
Naast hun visuele comfort, zorgen de 3D rolgordijnen ook voor een zachte akoestische en thermische isolatie en beschermt de UV-filter jouw vloer en meubels tegen verkleuring door de zon.

Comfort tip!
3D-rolgordijnen kunnen automatisch worden bediend. Ook hier hebt u verschillende opties: elektrische 3D-gordijnen met een schakelaar, met afstandsbediening of met een batterijmotor.

Plisségordijnen

Een plisségordijn bestaat uit een gevouwen stof die zich een harmonica opvouwt en heeft een uiterst geringe pakkethoogte in opgetrokken vorm.
Plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor ramen met speciale vormen zoals draai- of kiepramen, hellende ramen en koepels, serres en glazen daken. Met de speciale klem- of wandsteunen kun je een plisségordijn vastzetten op het kozijn.
Plisségordijnen zorgen voor privacy en regelen het licht in de ruimte. Daarnaast is deze binnenzonwering ook een belangrijke sfeermaker voor in huis.
Onze op maat gemaakte plisségordijnen zijn van topkwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. U bepaalt zelf de stof, stofkleur, systeemkleur en het type systeem. Op deze manier stelt u een uniek plisségordijn samen dat perfect past bij uw interieur.

Expert tip!
Een plisségordijn met een top down en bottom up systeem zorgt ervoor dat je zowel de bovenlat als de onderlat naar boven en beneden kan bewegen. Op deze manier zet je het plisségordijn eenvoudig in de juiste stand, afgestemd op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Met een plisségordijn met een top down en bottom up systeem kun je dus maximaal spelen met de lichtinval en toch privacy behouden.

Honeycomb

Honeycomb gordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof waardoor het zijaanzicht het beeld van een honingraatstructuur heeft. Ze zijn sfeervol en elegant! Ze bieden een volledige bescherming tegen zonlicht terwijl je toch optimaal kan genieten van het daglicht en het mooie zicht naar buiten. Omdat ze geen zichtbare koordjes hebben, zijn ze nog zachter en harmonieuzer dan plisségordijnen.

Eco-tip!
De honingraatstructuur biedt ook thermische isolatie, wat onze honeycomb gordijnen duurzaam en energiebesparend maakt.

Vouwgordijnen

Uw interieur krijgt een ware upgrade indien u voor vouwgordijnen kiest (ook wel American stores genoemd). De mooie texturen en structuren van de gordijnstoffen in combinatie met de horizontale baleinen resulteert in een eigentijdse look met strakke lijnen.
Een vouwgordijn bestaat uit een metalen bovenprofiel waarin het optreksysteem ingewerkt zit. Door middel van een velcro wordt de gordijnstof bevestigd aan dit profiel. Bediening van het vouwgordijn kan door een ketting of elektrisch.
Deze elektrische bediening is geen overbodige luxe. Het optrekken van uw vouwgordijnen gebeurt met 1 druk op de knop waardoor u snel en efficiënt de gewenste lichtinval kan bekomen.

Expert tip!
In je woonkamer, badkamer, bureau,... heb je het graag warm. Laat je vouwgordijnen afwerken met een isolerende voering voor extra comfort. Deze voering houdt 50% van de warmte vast. Slaap je graag in een volledig donkere kamer? Kies voor een verduisterende afwerkingslaag. Deze voering is de ideale, technische oplossing om het daglicht volledig te weren. Een goed alternatief voor rolluiken!

Liever toch geen voering? Kies dan voor onze No Sun stoffen. Deze zijn licht-echt en quasi ongevoelig voor verkleuring door zonlicht.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn uiterst geschikt voor grote raampartijen en als je van een strak en modern interieur houdt. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. Deze gordijnen zijn ideaal als u meerdere lagen voor uw raam wilt hangen. Houdt u van design? Door uw paneelgordijn af te werken met een aluminium onderlat krijgt het een nog modernere look en feel.
Paneelgordijnen worden ook vaak gecombineerd met andere types gordijnen, zoals bvb. rolgordijnen. Rolgordijnen zijn beschikbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de paneelgordijnen. Zo blijft je interieur één geheel

Expert tip!
Paneelgordijnen zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak je jouw interieur bijzonder.

Aluminium Jaloezieën

Eén van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie zijn zonder twijfel de aluminium jaloezieën. Deze horizontale lamellen verzekeren een product met een lange levensduur. Door het kantelen van de lamellen speelt u met de lichtinval en/of inkijk van buitenaf. Zowel op kantoor als in een huiselijke omgeving bewijst dit product zijn functionaliteit. Een groot voordeel van op maat gemaakte jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing. Elektrische horizontale jaloezieën zijn een absolute aanrader. Er bestaan afstandsbedieningen waarmee u de lamellen precies kan oriënteren via een scrollwieltje. Bovendien is een automatische bediening van uw lamellen een gebruiksgemak dat zeker niet mag onderschat worden.
Naast deze aluminium jaloezieën op maat bieden wij ook houten horizontale jaloezieën aan. Alles wordt op maat gemaakt en met de grootste zorg voor kwaliteit.

Praktische tip!
De aluminium horizontale jaloezieën zijn vochtbestendig en dus heel geschikt voor uw badkamer of keuken. Je houdt ze ook gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Houten Jaloezieën

Hout is een natuurlijke materiaal dat je interieur een warme uitstraling geeft en moeiteloos in harmonie treedt met iedere woonstijl. Houten jaloezieën hebben verschillende eigenschappen die een meerwaarde bieden aan de ruimte. Eerst en vooral hebben ze de eigenschap om geluiddempend te werken in gesloten vorm. Ook hebben ze een isolerende werking waardoor de warmte in de winter binnen blijft en in de zomer buiten blijft. Elektrische horizontale jaloezieën zijn een absolute aanrader. Er bestaan afstandsbedieningen waarmee u de lamellen precies kan oriënteren via een scrollwieltje. Bovendien is een automatische bediening van uw lamellen een gebruiksgemak dat zeker niet mag onderschat worden.
Naast deze houten jaloezieën op maat leveren wij ook aluminium horizontale jaloezieën. Alles wordt op maat gemaakt en met de grootste zorg voor kwaliteit.

Styling tip!
Geef uw houten jaloezie een persoonlijke touch met een contrasterende of bijpassende ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met donker gekleurde ladderband, valt je raamdecoratie extra op! Een ladderband heeft als bijkomend voordeel dat de lamelgaatjes uit het zicht verdwijnen. Wil u liever een subtiele persoonlijke twist? Kies dan voor de retro-uitvoering van houten horizontale jaloezieën!

Verticale Jaloezieën

De verticale jaloezie of lamel heeft een modern karakter. Een unieke look kan worden gecreëerd door lamellen in transparantie met lamellen in (verschillende) kleur(en) te combineren. Deze jaloezie bestaat uit een aluminium rail met verticale lamellen. De lamellen kunnen bestaan uit verschillende soorten materialen zoals textiel, pvc of aluminium. Verticale jaloezieën zijn een slimme keuze aangezien u door het oriënteren van de lamellen de lichtinval perfect kunt bepalen. Indien u opteert voor pvc lamellen kan u zelfs verduisterende jaloezieën creëren. Bovendien zijn zowel aluminium als pvc lamellen bijzonder onderhoudsvriendelijk aangezien u ze makkelijk kan afwassen. Ideaal voor de badkamer en keuken!

Styling tip!
Uw verticale jaloezie kan worden voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.

Overgordijnen

Gordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Niet alleen zijn ze sfeervol en makkelijk in gebruik, ze kleden de ruimte echt aan. Stoffen gordijnen hebben een geluiddempende werking en houden de warmte in uw huis beter vast. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan stoffen met een verscheidenheid aan transparanties die toelaten de juiste hoeveelheid lichtinval te creëren. Voor de slaapkamer raden we eerder een verduisterende stof aan. Ze verduisteren niet alleen uw ruimte, ze geven u ook meer privacy.
Bovendien creëren gordijnen een gezellige sfeer en zijn ze het visitekaartje van uw warme interieurstijl. Elke woonruimte is uniek. Daarom vraagt de inrichting van uw woning een aanpak op maat. Strakke interieurs staan prachtig met overgordijnen in een enkele plooi of wave plooi. Landelijke interieurs gooien hoge ogen met gordijnen met een dubbele plooi.
Ook de stoffenkeuze is groot, gaande van transparante naar lichtdoorlatende tot verduisterende stoffen. Aan de hand van inspirerende stalenboeken en -hangers kunt u kiezen uit duizenden stoffen.
Onze collectie bevat een groot aandeel aan polyesterstoffen (met linnen, zijden, katoenen of wollen look en feel). Polyester heeft als grote voordeel dat u de gordijnen zelf thuis kan wassen. Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn en rolgordijn zodat u makkelijk gordijnen en andere raamdecoratie in een ruimte kan matchen. Vrijwel alle stoffen kunnen worden gevoerd, wat het gordijn nog mooier laat hangen.

Styling tip!
Overgordijnen combineren mooi met een andere vorm van raamdecoratie voor een stijlvol eindresultaat. In een landelijk interieur matchen ze prachtig met vouwgordijnen of transparante rolgordijnen. In een modern interieur maken houten jaloezieën of paneelgordijnen een onweerstaanbare indruk.

Ophangsystemen

Adentro werkt met de design ophangsystemen van Interstil. De perfecte modellering van deze systemen is geen toeval. Het is het resultaat van de fascinatie voor het mooie en van de overtuiging, dat alleen het perfecte goed genoeg is.

Onze roedes en rails zijn afgestemd op uw geheel persoonlijke interieur. Door de grote keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm de passende stang – individueel voor uw omstandigheden ter plekke op maat geconfectioneerd. Edelstaal voor puristen, edel messing voor tijdloze elegantie, ijzer voor liefhebbers van de landhuisstijl, natuurlijk hout of spankabel voor filigrane geraffineerdheid.

Bijzonder stijlvol zijn ook onze Interstil paneelgordijnsystemen dewelke een verdekte paneelwagen hebben, waarbij alleen de stofpanelen onder de fijn geslepen afgewerkte rail bewegen. De paneelwagens en de met haak en lusband bevestigde stoffen zijn volledig achter de rail verborgen.

Tenslotte bieden wij ook het speciale golvend gordijn-ophangsysteem aan dat in grootte en vormgeving perfect op de moderne confectievorm is afgestemd. Zo versmelten stof en techniek tot een uniforme eenheid. Het resultaat is dat de elegante plooien boven aan de ophanging al de volledige diepte hebben (zonder rimpeling) en in gelijkmatige bewegingen het dessin van uw stoffen tot hun recht laten komen.

Kortom, het design van de Interstil producten levert een onmiskenbaar handschrift aan uw vertrekken. Ontdek de vele mogelijkheden in onze toonzaal!

Maak een vrijblijvende afspraak

Adentro verzorg úw stijlvolle binneninrichting van hoge kwaliteit, elegante soberheid en bovenal met een perfecte afwerking.

Adres

Brusselsesteenweg 342, 1980 Eppegem (Zemst)

Bel ons

0495 51 16 02
015 / 68 06 07

E-mail ons

info@adentro.be

Top