Behangpapier

Opvallende patronen die een prachtige accentmuur opleveren en rustgevende motieven met zachte kleuren voor de basismuren.

Behangpapier

Behangpapier is het perfecte decoratiemateriaal om de juiste sfeer in uw interieur te creëren. Door te spelen met opvallende kleuren en prints voor een accentmuur of door juist te kiezen voor neutraal en klassiek behang voor de basismuren, schept u een aangenaam gevoel in uw dagdagelijkse omgeving.

Arte

De muurbekledingen van Arte sieren de muren van zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen in meer dan 80 landen overal ter wereld. Het merk ARTE is opgericht in 1981 en staat bekend voor sfeervolle muurbekledingen met veelzijdige prints of met klassiekere, subtiele uni-patronen.

Elk jaar creëert het Arte team nieuwe, trendbepalende collecties van superieure kwaliteit. Arte investeert veel tijd in research en zoekt continu naar nieuwe milieuvriendelijke productiemethoden voor het maken van kwaliteitsvolle materialen.

Bij Adentro kan u behang van Arte bestellen uit onder andere de Arte behang collecties: Flavor paper, Flamant Caractère, Flamant les rayures, Flamant les unis, Flamant les mémoires, Flamant the wallpaper collection, Flamant les Minéraux, J&V interior, J&V Kerala, Insero, Curiosa,Focus, Figura, Design lux, Patent Décor 3D, Laser …

In onze toonzaal kan u de Arte behangboeken inkijken en de look-and-feel van deze uitgebreide verzameling aan luxe muurbekledingen ervaren!

Hooked on walls

Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en tegelijk toegankelijk. De dessins zijn ruim toepasbaar, zowel in privé interieurs als binnen de projectmarkt. In het uitgebreide aanbod vindt iedereen het behang naar z’n smaak.

De HookedOnWalls collecties worden ontworpen door een team ervaren designers. Zij volgen de ontwikkelingen in interieur en mode niet alleen, ze lopen er ook op vooruit en staan zo mee aan de basis van nieuwe trends. Elk nieuw ontwerp wordt gecreëerd met oog voor de kleinste details, en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt.

Bij Adentro kan u behang van HookedOnWalls bestellen en heeft u een ruime keuze uit onder andere de collecties: Tinted Tiles, Classy Vibes, Jungle Jive, Paper Craft, Hidden Treasures, New Elegance, Gentle Groove, Arctic Fever,Favorite Twist, Delicate Chic...

Te allen tijde kunnen de HookedOnWalls behangboeken worden ingekeken in onze toonzaal. Laat u verrassen door dit vernieuwend merk!

Eijffinger

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen maakt Eijffinger de wereld mooier. Eijffinger is steeds geïnteresseerd in de woontrends; dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal. Maar deze interesse gaat verder. Eijffinger kijkt ook naar de grote stromingen in de interieurwereld; waar staan we, wat drijft ons en waar gaan we naar toe? En vooral, hoe vertalen we dat naar ons interieur? Steeds meer mensen zijn in deze steeds en snel veranderende wereld op zoek naar producten die uitdrukking geven aan hun eigen identiteit. Een merk als Eijffinger wil bijdragen tot het verwezenlijken van dit doel door voor elk type individu of voor elk project passende topproducten te creëren.

U kan de uitgebreide verzameling aan Eijffinger behangpapieren bewonderen in onze Adentro toonzaal met onder andere volgende collecties: ENSO, LINO, LOUNGE, REFLECT, REUNITED, SIROC, STATURE, STRIPES, SUNDARI, WALLPOWER JUNIOR, PIP STUDIO en nog veel meer.

Pip Studio

Pimp jouw muren met Pip Studio! Hoog kwalitatief behang met een tikje retro. Pip Studio’s motto is ‘Happy products for Happy people’. Dit wordt gevisualiseerd in producten met speciale afwerkingen, gelaagde designs en met hét kenmerk van Pip: prints met veel detail. Zo krijgen de Pip behang collecties een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven.

Pip Studio legt de lat hoog door het gebruik van de mooiste materialen en de beste ‘make’. Pip collecties zijn nooit op zichzelf staand en vormen altijd onderdeel van een groter geheel. De Pip mix en match collecties veroverden binnen een mum van tijd alle toonaangevende speciaalzaken in Europa en zijn op heden in meer dan 40 landen verkrijgbaar.

Botanische decoratieve patronen, behang met gouden accenten, dierenprints, you name it: Pip heeft het! Kom kijken in de boeken die gepresenteerd worden in de Adentro toonzaal en laat u betoveren...

Maak een vrijblijvende afspraak

Adentro verzorg úw stijlvolle binneninrichting van hoge kwaliteit, elegante soberheid en bovenal met een perfecte afwerking.

Adres

Brusselsesteenweg 342, 1980 Eppegem (Zemst)

Bel ons

0495 51 16 02
015 / 68 06 07

E-mail ons

info@adentro.be

Top